Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Chipolino Babakocsira Rögzíthető Hátizsák - Asphalt 2021

11 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
babyland.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 11 990 Ft

Termékleírás
Chipolino babakocsira rögzíthető hátizsák - Fekete bőr Az elsődleges funkció az, hogy könnyedén rögzíthető a babakocsi vázán, így mindig kéznél van, és nem kell külön hordozni a szülőknek. Az állítható pántok lehetővé teszik, hogy tetszésünk szerint helyezzük el a babakocsin. A hátizsák rengeteg tárolási lehetőséget kínál, így a szülők minden szükséges dologgal ellátva lehetnek, amikor az otthonukból távoznak a babával. Az első zseb könnyen elérhető, és helyet kínál azoknak a dolgoknak, amelyek gyorsan szükségessé válhatnak. Összességében, a Chipolino babakocsira rögzíthető hátizsák egy nagyon hasznos és praktikus termék, amely megkönnyíti a szülők életét, különösen, ha a babát babakocsiban viszik magukkal. JELLEMZŐK :
  • Hátizsák, amely egy pelenkázótáska is egyben , könnyen és kényelmesen használható, a babakocsik tolókarjára univerzálisan rögzíthető .
  • Széles vállpántjai állítható hosszúságúak, és 2 hordozópántjával akár kézben is vihető a táska.
  • 2 oldalsó és 1 elülső zsebe cipzárral záródik, könnyen elhelyezhető benne minden ami a séták során szükséges.
  • Belső nagy részében 3 kisebb tároló rész lett kialakítva, amelyekbe palackok és más kiegészítők helyezhetőek.
  • Hátulja cipzárral egyszerűen lenyitható , kényelmesen elérhető minden szükséges kiegészítő.
  • Kezelhetőségnél a praktikusságot tartották szem előtt, mindig az anya kényelme a legfontosabb használt közben.
  • Pelenkázó lappal is ellátták , így bárhol higiénikusan kicserélhető a kicsi pelusa.
  • Divatos szövetek felhasználásával, minőségi anyagokból készült. Tisztítása nedves ruhával könnyedén megoldható.
  • 100%-ban megbízható anyagokból készült!
Méret: 40x32x20 cm A Chipolino küldetése  hogy kiváló minőségű és biztonságos termékeket állítsanak elő, amelyek egyesítik a kényelmet, a dizájnt és az értéket – miközben gondoskodnak arról, hogy a szülők a legtöbbet hozzák ki a gyermekükkel töltött idejükből. A Chipolino segítségével biztos lehet benne, hogy a legjobbat nyújtja babájának. Az autósülésektől a babakocsikig , a termék gondoskodik gyermeked kényelméről és biztonságáról! Hagyományos bolgár márka – Közel 25 éve a gyermekgondozási ágazat vezetői közé tartozunkKényelmes – babáknak való odafigyeléssel készült. A babák kényelmét kiemelten kezelik, és minőségi termékeket gyártanak. Praktikus – széles termékportfóliót kínálnak a leendő szülők különböző ízlésének, igényeinek és életmódjának megfelelően.   Ugorjon a szórakozás útjára Chipolinóval! Fedezze fel járműveik, játszószőnyegeiket, zenélő-forgóikat és egyéb színes játékaik hatalmas kínálatát, hogy megmozgassa a kicsi fantáziáját. Akár versenyautó-versenyzőnek, kalóznak vagy lovagnak képzelik magukat, gyűjteményünkben biztosan találnak valami tökéleteset. - Kedvező ár/minőség arány- - Különleges stílus- és dizájnkoncepciók – Hagyományosan ez a márka sajátossága -

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.