Kruzzel 00008913 MommyBag

Kruzzel 00008913 MommyBag

3 590 Ft-tól 3 ajánlat

Ajánlataink a termékre

 

Kruzzel Hátizsák, pelenkázó táska babakocsira, világoszöld (id_13776-code_00008913)

3 590 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
hasznos-holmik.hu
 

Kruzzel ISO 8913 Női városi hátizsák 2 az 1-ben

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
4 500 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Egyéb ajánlatok

 

Kruzzel Kismama thermo táska, babakocsihoz rögzíthető, világoszöld

4 390 Ft
+ 2 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bamibolt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 3 590 Ft

Termékleírás


Kismama táska - zöld
  • KAPACITÁS - A hordozóhely nagyon fontos, ha van egy kisbabád. A mi táskánk nagyon nagy, és biztosan elfér benne minden, amire egy kisgyermeknek szüksége van. A főrekesz és a külső zseb cipzárral záródik (a főrekesz dupla cipzárral záródik). Belül 2 zseb van a telefon vagy a fontos dokumentumok számára. Mindkét oldalon 2 zseb található, amelyekben a palackokat tárolhatja, amelyekre szüksége van, hogy kéznél legyen, ez tökéletes hely egy esernyőnek is.
  • 3 TÉR a palackoknak - egy kis zsebben, amely a hátizsák elején található, 3 különálló hely van a palackoknak - tárolásuk egyszerű és biztonságos lesz - nem áll fenn a veszélye annak, hogy ha nem zárjuk le a palackot, az egész kiömlik és elönti a többi dolgot.
  • WATERPROOF - a táska vízálló, nem szívja magába a vizet. A szennyeződéseket nedves ruhával eltávolíthatjuk. Séta közben, ha elkap az eső, nem kell aggódnunk, hogy a baba összes holmija elázik. A táskát egy heveder segítségével a kocsira akaszthatjuk, vagy ha nem nehéz, akkor a fogantyúk segítségével, egy retesszel lezárva.
  • EGYÉB ALKALMAZÁSOK - a táska hátizsákként is használható, tökéletes kirándulásokhoz vagy a gyermek iskolába menet, ebben az esetben a cumisüvegek számára kialakított helyet a gyermek használhatja ivóvizes palacknak, tollaknak, filctollaknak, zsebkendőknek stb. is.
  • MŰSZAKI ADATOK - szín: világoszöld; méretek (szélesség / magasság): 51/36 cm; súly: 0,48 kg.
MŰSZAKI ADATOK
  • szín: világoszöld
  • méretek (szélesség / magasság): 51/36 cm
  • súly: 0,48 kg
A táska ott van könnyű és kényelmes viselet, a háta meg lett merevítve, így tökéletesen illeszkedik a háthoz és nem hajlik. A felső részén merevítéssel rendelkezik, ami az egész megjelenést érdekes formájúvá teszi. Van tágas, és elfér benne minden, a gyermek számára szükséges dolog, pl. cumisüveg, pelenka, váltóruha, zsebkendő, játék és még sok más. Tökéletes a parkban, a városban való sétához vagy kiránduláshoz. A főrekesz és a külső zseb cipzárral záródik (a főrekesz dupla cipzárral záródik). Belül 2 zseb található a telefon vagy a fontos dokumentumok számára. Mindkét oldalon 2 zseb található, amelyekben a kéznél lévő palackokat vagy esernyőt tárolhatja. A hátizsák elején található kis zsebben 3 különálló hely van a palackok számára - tárolásuk egyszerű és biztonságos lesz - nem áll fenn a veszélye annak, hogy ha nem zárjuk le a palackot, az egész kiömlik és elárasztja a többi dolgot. A táska nem szívja magába a vizet, az esetleges szennyeződések nedves ruhával eltávolíthatók. Séta közben, ha elkap az eső, nem kell aggódnunk, hogy a baba összes holmija elázik. A táskát a kocsira lehet akasztani a heveder segítségével, vagy ha nem nehéz, akkor a fogantyúk segítségével, egy retesszel lezárva. Továbbá! A táska hátizsákként is használható, tökéletes kirándulásokhoz vagy a gyermek iskolába járásához, ebben az esetben a cumisüvegek helyét a gyermek használhatja ivóvizes palacknak, tollaknak, filctollaknak, zsebkendőknek stb. 1. DEKORATÍV SZEGECSEK2. DUPLA ZÁR3. A PÁNTOK BEÁLLÍTÁSA4. RETESZ A FOGANTYÚK CSAPOLÁSÁHOZ

Így is ismerheti: 00008913MommyBag

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.